Den 23. august inviterer Vækstfonden og Business Fredericia til infomøde om finansiering fra 8.30-10.00 på Bülows Kaserne, Øster Voldgade 18 i Fredericia. Kom og hør om mulighederne for at få finansiering fra Vækstfonden til dine vækstplaner, og mød iværksætter Morten Brøchner bag BOMO Foods, der fortæller, hvordan et Vækstlån sikrede den nødvendige finansiering til at udvide produktionen og sparke salget i gang

Læs mere og se det fulde program nederst på siden.

Herunder kan du tilmelde dig arrangementet (det er gratis). Hvis du allerede er tilmeldt og vil ændre informationer eller afmelde dig, kan du gøre det her.

 

 

 

 

 

 

Har din virksomhed brug for penge til vækst og udvikling? Og kan banken ikke tilbyde hele finansieringen? Så kan Vækstfonden måske hjælpe.

Over 7.000 virksomheder har allerede fået medfinansiering fra Vækstfonden til at realisere deres planer. Kom og hør om dine muligheder, når Vækstfonden og Business Fredericia inviterer til infomøde om finansiering den 23. august på Bülows Kaserne, Øster Voldgade 18 i Fredericia.

Mød også iværksættervirksomheden BOMO Foods, der bl.a. producerer små bægre med slik og nødder, som virksomheder kan bestille med eget logo på og give væk til fx kunder og ved arrangementer. Efterspørgslen på de skræddersyede give-away-løsninger viste sig hurtigt at være stor, men den unge virksomhed manglede kapital til en ny, automatiseret pakkemaskine og til at håndtere store kunders krav om kredittid.

På infomødet fortæller founding partner og CEO i BOMO Foods, Morten Brøchner, hvordan virksomheden skaffede den nødvendige finansiering med bl.a. et lån fra Vækstfonden.

Program kl. 8.00-10.00                       

  • Morgenbrød og kaffe (8.00-8.30)
  • Kristian Bendix Drejer, erhvervsdirektør i Business Fredericia, byder velkommen
  • Henrik Holst Elstrøm, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, fortæller om mulighederne for finansiering fra Vækstfonden og præsenterer Vækstfondens ejerskifteanalyse
  • Claus Albjerg, erhvervskundechef i Vækstfonden, giver et indblik i Vækstfondens tilbud til iværksættere
  • Morten Brøchner, CEO og founding partner i BOMO Foods, fortæller sin historie og om samarbejdet med Vækstfonden
  • Få sparring fra Vækstfonden eller netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere

Vi glæder os til at se dig.